Publicitat

Vols anunciar-te a El Culturista?
Pots escollir entre l’edició en paper, distribuïda de manera gratuïta i bimestral a tot Barcelona; l’edició digital, d’actualització diària, o combinar tots dos formats amb els packs crossmedia.

Parla amb nosaltres i buscarem la millor opció per a la teva empresa.
jaume@elculturista.cat

 

ALGUNES CONSIDERACIONS

És important que els nostres lectors i anunciants sapiguen com funciona la publicitat a El Culturista.

El contingut que trobareu a la web i a la revista prové d’una decisió editorial, sempre independent als anunciants. Dit d’una altra manera, no venem el contingut. Els espais patrocinats estan ben marcats i clars sense FER PASSAR gat per llebre.

El Culturista és una revista gratuïta i la major part del seu finançament prové de la publicitat. Així, tot i que els nostres anunciants no ens paguin per parlar bé d’ells, tenim el compromís de cuidar d’ells al màxim, ja que en part fan possible que el projecte tiri endavant.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!