El Culturista serveis culturals

Scroll Down

Qui som?/Què fem?

Des del 2015 seleccionem i classifiquem les activitats que ofereix la nostra ciutat i les presentem en un format pràctic i atractiu que permet a les famílies disposar de la informació més exhaustiva sobre les millors propostes culturals de Barcelona. Així, proposem des de noves rutes per descobrir parcs i indrets fins a tallers, passant per activitats de tota mena, receptes i la millor selecció de llibres, música i cinema infantil. En definitiva, totes aquelles propostes culturals que es poden gaudir en família. A partir d’aquesta experiència posem a l’abast dels equipaments i empreses el nostre coneixement especial.

Assessorament i tutories de projectes culturals

Servei de consultoria, anàlisi i avaluació de l’oferta cultural infantil i familiar amb un coneixement profund de les tendències del mercat. Desenvolupem estratègies per arribar al públic familiar i proporcionem eines per millorar l’experiència cultural d’aquest públic. Oferim propostes de millora i creem i acompanyem projectes i activitats fetes a mida.

Continguts culturals especialitzats

El nostre bagatge i experiència diària com a agenda cultural familiar ens permet estar atents a noves tendències i escollir les propostes més interessants de l’oferta cultural. Busquem, seleccionem i editem el contingut més adient per a cada àmbit cultural que ens adrecem.

Biblioteca culturista

A El Culturista hem dissenyat una biblioteca mòbil per ser transportada a qualsevol lloc i convertir-lo en un racó de lectura. Fem la selecció dels llibres més adients per a cada públic: per franges d’edat, interessos i temàtica de l’esdeveniment o equipament. Llibres interessants i ben editats per apropar el gust per la lectura a tothom.

Serveis editorials

Des de la nostra experiència en el camp de l’edició infantil i juvenil posem a l’abast d’empreses i institucions els nostres serveis editorials. Portant a terme tots els passos segons les necessitats de cada encàrrec: conceptualització del projecte, coordinació editorial, redacció de continguts, disseny gràfic, maquetació, correcció, etc.

Esdeveniments

Pensem, conceptualitzem, dissenyem i produïm festivals fets a mida. Jornades temàtiques, festivals d’un dia o en ruta. Pensant en una programació de qualitat i adient a cada encàrrec, valorant els espais, el públic final i les especificitats de cada equipament i institució. Portem a terme tot el procés de conceptualitzazió, coordinació i producció final.

Tallers

Conceptualitzem, dissenyem, coordinem i produïm tallers específics i d’autor. L'objectiu és aconseguir que l’activitat sigui una experiència qualitativa i significativa per part dels participants i enriqueixi el contingut de l’equipament o marca que el proposa. Promovent sempre la creativitat en qualsevol dels àmbits o disciplines.

Clients

Penguin Random House Mondadori, La Galera, Fundació Joan Miró, Obra Social “la Caixa”, Basílica de la Sagrada Família, Atmetller Origen, Liceu, UB Divulga, B the travel brand, Museu d’Història de Catalunya, Palau de la Música, Teatre Nacional de Catalunya, Mútua General de Catalunya, La Central, Gran Teatre del Liceu, Montana Colors, Abacus, Veritas, FLIC Festival..

Conctateu amb nosaltres

Ens trobareu a:

Fàbrica Lehmann
C/ Consell de Cent 159, Altell 1ª
08015 Barcelona

Segueix-nos