Xocolata desfeta

Per: Carla Marin

Per als que ens agrada la xocolata, qualsevol excusa és bona! I un dia de pluja és l’ocasió perfecta per esmorzar o berenar una tassa de xocolata desfeta. Hi ha qui li agrada més espessa, amb llet en comptes d’aigua, més o menys dolça. Nosaltres la preferim com més negra millor.

Necessitem:

Una rajola de xocolata a la pedra (mínim 60% cacau) de 200 g
450 ml de beguda d’arròs, civada o aigua, si us agrada més intensa
un polsim de canyella

01

Trenquem la rajola a bocins.

 

02

Posem l’aigua o la beguda d’arròs en un cassó al foc.

 

03

Quan bulli hi tirarem la xocolata i el polsim de canyella.

 

04

Remenem i, quan hagi bullit 1 minut, apagarem el foc.

 

05

I Ja podem servir la xocolata i acompanyar-la de pa torrat, coca o melindros.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!