01
Prepareu tots els ingredients. Poseu la xocolata en un bol gros i desfeu-la al bany maria sota la supervisió d’un adult, tot remenant-la de tant en tant.
02
Afegiu-hi les nous, les panses i l’ametlla laminada. Barregeu-ho bé amb una cullera grossa.
03
Cobriu una safata amb paper de forn i aneu dipositant-hi cullerades de la barreja, de manera que formin petites muntanyes. Refredeu-les a la nevera fins que s’endureixin.
04
Un cop els bombons estiguin freds, podeu col·locar-los dins de càpsules de paper arrissat (com les de les magdalenes però més petites).
Temps aproximat: 10 minuts + el temps de nevera
En surten unes 20 unitats.
Podeu preparar els bombons amb altres tipus de fruita seca (nous de macadàmia, nous pacanes, avellanes, orellanes d’albercoc fetes a trossets, maduixes dessecades fetes a bocins, etc.), i fins i tot amb cereals, com per exemple amb arròs inflat. Abans d’oferir-los als vostres amics, recordeu que hi pot haver algú al·lèrgic a algun dels seus ingredients. Pregunteu-ho primer als pares i mares!
Per fer el ren només cal que dibuixeu unes banyes, uns ulls i un nas rodó a la cartolina; retalleu-ho i enganxeu les peces al got de cartró. (Una altra opció és enganxar-hi ulls de plàstic.) Poseu els bombons en una bossa de cel·lofana transparent, lligueu-la i col·loqueu la bossa dins del got.