Ulleres, no palmeres!
Sí, aquesta vegada som literals, si el tema de la revista són les ulleres, la recepta era clara: ulleres de pasta de full per fer un berenar amb els amics i/o la família. En aquesta ocasió, hem optat per la versió fàcil, però si us agraden els reptes podeu provar de fer la pasta de full a casa.
Necessitem:
1 massa de pasta de full fresca o congelada (trobareu opcions sense gluten, veganes, etc.),
mel
1 rovell d’ou
canyella en pols
01
Esteneu un rectangle fet amb la pasta i amb el corró estireu-la fins a obtenir un gruix de 1/2 cm.
02
Pinteu la pasta per la part de dins amb el rovell d’ou batut i poseu-hi mel i canyella en pols.
03
Caragoleu cada costat de la làmina cap al mig, i deixeu-ho 15 minuts a la nevera.
04
Escalfeu el forn a 180º. Amb un ganivet, feu peces d’1 cm de gruix, torneu a pintar-les amb ou i poseu-hi una mica de mel pel damunt.
05
Col·loqueu-les en una safata folrada amb paper sulfurat deixant una separació entre elles.
06
Enforneu-les i coeu-les uns 15 o 20 minuts. Després, gireu les ulleres amb una pala i deixeu-les coure uns 5 o 6 minuts més.
Quan estiguin rosses pels dos costats les podeu treure i deixar refredar.