Tostones cubans

Tostón, chatino o patacón és com s’anomenen els plàtans verds fregits. Segons la regió de Cuba, s’utilitza un nom o un altre. És l’acompanyament nacional a la majoria dels plats de l’illa, però també es pot menjar com a entrant o per picar.

Necessitem:

4 plàtans ben verds
Aigua
Oli
Una mica de sal

01

Peleu els plàtans i talleu-los a rodanxes d’uns 3 cm.

02

Poseu-los a una olla amb aigua i coeu-los durant 15-20 minuts. No han de quedar ni molt durs ni massa tous.

03

Escorreu-los i amb un estri pla de cuina els aixafeu.

04

Preescalfeu el forn a 160º i col·loqueu els trossos de plàtan aixafat a una safata untada amb oli.

05

Deixeu-los al forn uns 20 minuts, fins que veieu que s’han daurat.

06

Poseu-hi una mica de sal abans de servir-los.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!