Jugar amb l’aigua

Per: Laia López

Són molts els estudis que assenyalen els múltiples beneficis que té el joc a l’aigua per al desenvolupament integral de l’infant i amb aquestes propostes us assegurem que xalaran de valent experimentant amb les infinites possibilitats que se’ls obren.
 
 

 

Mandala gota

“Una bona joguina és aquella que, sense ser res en concret, pot ser-ho tot”, diu el gran Francesco Tonucci. I això és exactament el que ens proposen aquestes precioses peces de fusta en forma de gota, tintades de forma natural amb diferents tons de blau, perquè els nostres petits (i no tan petits) puguin jugar al joc infinit de crear. Aquestes 36 peces es podran convertir en el raig alegre d’una regadora de jardí, en un bonic mandala o en un mar profund i immens que pot posar-se a bramar i a generar onades en qualsevol moment. I aquesta és, precisament, la gràcia del material desestructurat: que no posa cap límit a la imaginació!
grapat.eu
 
 

 

Font de bols

Són molts els estudis que assenyalen els múltiples beneficis que té el joc a l’aigua per al desenvolupament integral de l’infant. Però, a banda d’això, només cal veure un nen o nena jugant amb aigua per adonar- nos de com els agrada aquest element màgic i les hores que poden estar-s’hi jugant, sobretot si tenim els materials adequats. Què passa quan tiro aigua en aquests bols? I quan en poso un sobre l’altre? On va a parar l’aigua? Deixeu-los que investiguin, que es relaxin, però sobretot que es diverteixin mentre són a la banyera, a la piscineta o a la font d’un parc jugant amb aquesta font de bols, fabricada de manera sostenible amb fusta de cautxú i pigments orgànics.
plantoys.com
 
 

 

La meva estació meteorològica

És ben sabut que hi ha nens i nenes a qui els fascinen els fenòmens científics des de ben petits, que senten curiositat per saber per què passen les coses, que es pregunten, que observen i que tenen una necessitat innata d’experimentar. Amb aquesta estació per a ús domèstic podreu mesurar el vent i la seva direcció amb l’anemòmetre, mirar la temperatura amb el termòmetre i calcular la quantitat de precipitacions caigudes gràcies al pluviòmetre. Per començar, col·loqueu-la en un bon lloca l’exterior, sempre el mateix, agafeu llibreta i boli amb els vostres fills i ja podeu començar a prendre notes dia a dia per ajudar-los a convertir-se en uns bons científics!
jugaia.com
 
 
 

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!