Receptes de cuina amb història
El Museu d’Història de Catalunya ens convida a posar-nos el barret de xef i aprendre història des de la cuina de casa. I com s’ho fa? Doncs ben senzill: proposant-nos de cuinar en família alguns plats del passat més llunyà o més contemporani als fogons! En aquest apartat inclouen algunes receptes d’unes quantes èpoques de la nostra història per passar una bona estona a la cuina mentre descobrim què menjaven els nostres avantpassats i gaudim cuinant-les i tastant-ne el resultat.
Perquè, quan cuinem receptes amb història, també podem descobrir coses dels nostres avantpassats, de nosaltres mateixos i de la nostra cultura a partir de l’alimentació: els ingredients, els estris de cuina, les tècniques de cocció d’una recepta… ens poden explicar moltes més coses que no ens pensem.
Vinga, ja podem començar amb les receptes de panis cum lacte, natilles medievals, macarrons de cardenal i truita de patates sense ou! Mmmm.
Més propostes #culturistescasa