Receptes de cuina amb història

 

El Museu d’Història de Catalunya ens convida a posar-nos el barret de xef i aprendre història des de la cuina de casa. I com s’ho fa? Doncs ben senzill: proposant-nos de cuinar en família alguns plats del passat més llunyà o més contemporani als fogons! En aquest apartat inclouen algunes receptes d’unes quantes èpoques de la nostra història per passar una bona estona a la cuina mentre descobrim què menjaven els nostres avantpassats i gaudim cuinant-les i tastant-ne el resultat.

Perquè, quan cuinem receptes amb història, també podem descobrir coses dels nostres avantpassats, de nosaltres mateixos i de la nostra cultura a partir de l’alimentació: els ingredients, els estris de cuina, les tècniques de cocció d’una recepta… ens poden explicar moltes més coses que no ens pensem.

Vinga, ja podem començar amb les receptes de panis cum lacte, natilles medievals, macarrons de cardenal i truita de patates sense ou! Mmmm.

 

Més propostes #culturistescasa

 

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!