Que bo!

Per: Ginesta Llorca

Anke Kuhl

Il·lustracions: Alexandra Maxeiner

Takatuka

Lectors experimentats

Som el que mengem o mengem el que som?

Anke Kuhl i Alexandra Maxeiner —les autores de Que bo!— parteixen de la certesa que tots els éssers vius, i concretament els humans, mengem. Però què mengem i què no mengem? Què mengem per esmorzar? Quan sopem? Amb qui compartim els àpats? Què està considerat de bona educació quan som a taula? Quines són les especialitats culinàries de casa nostra? Les respostes poden ser moltes i molt diverses, tot depèn des del lloc del món des d’on t’ho miris.

Tothom menja i tots tenim la capacitat de percebre els quatre gustos principals: amarg com el cafè, àcid com el kiwi, salat com les sardines i dolç com les panses. Tant se val si t’agrada més el dolç o el salat… no és cap secret que tots tenim aquell menjar preferit que només pensar-hi se’ns fa la boca aigua.

Això sí, ja ho sabem: s’ha de menjar de tot i no abusar de res. I sí, quan diem tot… també s’inclou la verdura i el peix! Al final tot és més senzill del que sembla, el cos és savi i ens demana en cada moment allò que necessitem. Només hem de saber escoltar-lo.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!