Pomes de fira

Cotó de sucre, pomes ensucrades, ametlles garapinyades… La llista de pecats hiperglucèrics en una fira o parc d’atraccions és infinta. I si provem de fer unes pomes de fira una mica més sanes i actualizades?

Necessitem:

4 pomes vermelles, 4 bastonets de fusta, 10 dàtils medjool, 3 cullerades de llet vegetal, 2 cullerades d’oli de coco, 2 cullerades de crema de cacauet, 3 cullerades de xarop d’auró, sal, 1 tassa de nous.

01
Folreu una safata amb paper de forn.

02
Piqueu les nous i reserveu-les.

03
Poseu les pomes en una olla petita amb aigua que les cobreixi i deixeu que bulli.

04
Abaixeu el foc i deixeu-ho durant deu minuts. Després traieu-ne l’aigua.

05
Poseu en un processador d’aliments els dàtils, la llet vegetal, l’oli de coco, la crema de cacauet i el xarop d’auró per fer la sala de caramel. Si és massa espessa, afegiu-hi una mica de llet vegetal. Deixeu-la en un bol per poder sucar-hi les pomes.

06
Claveu el bastonet de fusta a cada poma i banyeu-les bé amb el caramel.

07
Poseu les pomes a la safata i deixeu-les a la nevera deu minuts.

08
Després arrebosseu-les amb les nous picades.

09
I finalment deu minuts més a la nevera abans de clavar-hi queixalada.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!