Playable tables

 

És un fet innegable que les ciutats han vist i entès, aquests últims anys, que han de ser cada vegada més habitables per als adults i jugables per als infants. A Barcelona, sense anar més lluny, hi ha engegat un programa municipal en aquesta direcció. I també hi ha força despatxos d’arquitectura disposats a ajudar-hi i aportar-hi el seu granet de sorra. És el cas del joveníssim Arjub Studio, nascut el 2017 a Barcelona mateix i que treballa a diferents escales en els àmbits del disseny, l’arquitectura i l’urbanisme.

 

 

Vetllant per la sostenibilitat i la inclusivitat, i amb una mirada transversal i amb perspectiva de gènere, l’estudi ja ha intervingut en alguns espais de la ciutat i, alhora, ha repensat certs aspectes del mobiliari urbà amb els paràmetres esmentats. Playable tables, per exemple, són un conjunt de taules i bancs dissenyats per oferir noves oportunitats lúdiques i d’estada a l’espai públic. Concebuts durant la pandèmia, en què s’ha demostrat que els usos dels carrers i les places a l’aire lliure cada vegada són més amplis i diversos, aquests bancs i taules jugables són aptes per a tota mena d’usuaris i funcions a l’exterior de casa.

 

 

Amb la inclusió com a objectiu principal, presenten mides, alçades i geometries diferents i, alhora, permeten una infinitat de combinacions d’adaptació en una multiplicitat d’espais i usos. I, és clar, quant als materials Arjub Studio opta per la fusta o el terratzo i l’acer, perquè són ecològics i reciclables i perquè es poden fabricar i manufacturar localment.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!