Pastís asteca amb mole

Per: Glòria Ortiz

El terme mole prové del dialecte dels pobles prehispànics de Mèxic i és una salsa feta amb diferents tipus de xiles, prunes seques, xocolata, anís i tomàquet, entre més.

Necessitem:

tortillas de blat de moro
pasta de mole
formatge chihuahua
crema agra
ceba
pollastre o carn de vedella picada cuinada al gust

01
Courem el pollastre o la carn de vedella en una paella. Es pot fer amb un sofregit de ceba per exemple o com més ens agradi.

02
En una safata que pugui anar al forn col·loquem una capa de tortilla (prèviament escalfada en una paella a foc lent i sense oli), a sobre hi posem una capa generosa de pasta de mole i per damunt el pollastre o la carn guisada, que quedi ben pla.

03
Ho cobrim amb una altra capa de tortillas i repetim les capes d’abans fins a arribar a dalt de la safata.

04
Acabem sempre amb una capa de tortillas, pasta de mole, ceba trossejada i el formatge.

05
Ho posem al forn 20 minuts fins que el formatge quedi gratinat.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!