Que floreixin les plantes, no les verdures!
En moltes llars, no ens enganyem, hi ha instal·lat des de fa temps un dilema existencial: no volem que hi entrin aliments amb (gaires) conservants, però també veiem sovint que alguns productes (sobretot els frescos) ens acaben florint (en tots els sentits) a la nevera o al cistell.
Per ajudar-nos a resoldre aquest petit xoc de trens domèstic arriba Naturpod amb tres grans mantres al darrere: estalviar temps i diners, evitar el malbaratament i contribuir a un món més sostenible. Es tracta d’un sistema per ajudar-nos a conservar la fruita i la verdura fresca el doble de temps a la nevera. I no, no cal que aixequeu la cella perquè es basa en una tecnologia del tot natural.
El quid de la qüestió és l’etilè, una hormona que produeix la fruita i la verdura i que en provoca la maduració. Les càpsules de Naturpod, expliquen els seus fabricants, un cop deixades al calaix de la nevera absorbeixen l’etilè present per aconseguir un ambient més saludable i conservar les fruites i verdures fresques i en òptimes condicions durant més temps.
Continueu arrufant el nas? Doncs heu de saber que aquesta tècnica, que fa dècades que es fa servir per conservar la fruita i la verdura durant l’emmagatzematge i la distribució, no és invasiva. Això significa que l’etilè s’elimina de l’aire per absorció, no com un additiu, i el principi actiu en què es basa Naturpod és 100% compostable.