L’art de les espècies

Per: Martí Crespo

 

El fotògraf i científic suís Martin Oeggerli és un assidu de les pàgines de National Geographic. I no ens sorprèn gens, perquè la seva fixació per la fotografia microscòpica obté resultats a mig camí de la ciència i l’art. Ho va demostrar amb sèries de reportatges sobre ous d’insectes, pòl·lens i àcars i els fascinants ulls d’escarabats, i ara ens torna a sorprendre portant la seva càmera a les espècies que solem fer servir a la cuina per condimentar els plats: alfàbrega, romaní, sàlvia, safrà…

Apassionat per la bellesa amagada dels organismes vius més petits del planeta, el també conegut com a Micronaut ofereix una visió del tot diferent d’aquestes espècies tan comunes per cuinar, fins al punt que semblen pintures o criatures d’uns altres planetes.

 

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!