La pasta
Per: Isaac Casals
Autora: Montserrat Sagristà
Il·lustració: Bibiana Puigdefàbregas
Sd-edicions
A partir de 4 anys
Pares i mares, siguem sincers, quants de vosaltres heu preparat mai uns raviolis casolans? I no, no em refereixo a comprar la marca més bio i fer-los bullir, sinó a preparar-los vosaltres mateixos. No em negareu que ja que estem tots plegats sota la voràgine de l’slow food i el km 0 no hi pot haver res de més gratificant que preparar un àpat en família i des de zero. Així de passada tenim les criatures distretes una bona estona. Això és el que proposa aquest fantàstic llibre, deu receptes de pasta preparades durant anys per l’àvia Montserrat Sagristà i ben explicades per fer-ne partícips els més petits. Atenció, no us penseu pas que són plats insípids o poc elaborats. Aquí hi trobareu plaers epicuris com els esmentats raviolis, uns macarrons amb rap o la sopa «la preferida».