La pasta

Per: Isaac Casals

pasta

Autora: Montserrat Sagristà

Il·lustració: Bibiana Puigdefàbregas

Sd-edicions

A partir de 4 anys

Pares i mares, siguem sincers, quants de vosaltres heu preparat mai uns raviolis casolans? I no, no em refereixo a comprar la marca més bio i fer-los bullir, sinó a preparar-los vosaltres mateixos. No em negareu que ja que estem tots plegats sota la voràgine de l’slow food i el km 0 no hi pot haver res de més gratificant que preparar un àpat en família i des de zero. Així de passada tenim les criatures distretes una bona estona. Això és el que proposa aquest fantàstic llibre, deu receptes de pasta preparades durant anys per l’àvia Montserrat Sagristà i ben explicades per fer-ne partícips els més petits. Atenció, no us penseu pas que són plats insípids o poc elaborats. Aquí hi trobareu plaers epicuris com els esmentats raviolis, uns macarrons amb rap o la sopa «la preferida».

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!