La festa de Cap d’Any a casa

Per: Olga González

El dia de Cap d’Any és fàcil d’imaginar: cava al congelador, raïm a la nevera… Tot i ser una de les grans celebracions anuals, no sempre pensem en afegir-hi la nostra pròpia gota d’originalitat. I essent com és un dia de festa grossa, per què no donar-hi una volta i celebrar-lo amb un toc especial i personalitzat?

Si heu decidit celebrar el Cap d’Any a casa, aquí teniu cinc idees creatives i originals per fer d’aquesta nit una festa en família glamurosa i molt divertida!

 

Engalanem la casa amb baldufes aèries (18h)

Des del dia de Santa Llúcia que teniu la decoració nadalenca penjada, oi? I si hi afegim un extra de brillantor per una nit? Proveu amb aquest bones idees de la Carla Marín, inspirat en les colorides cúpules de la catedral de Sant Basili de Moscou.

Abans de tancar-vos a la cuina, o en comptes d’enganxar-vos amb els especials de cap d’any de la tele, us proposem alliberar tota l’energia creativa amb aquestes baldufes aèries fetes amb paper de colors, canyetes i filferro. Queden ben xules penjant del sostre sobre la taula del menjador per crear un ambient festiu!

 

Relax amb un bany d’escuma i de colors (19h)

Després de deixar la casa espaterrant amb les baldufes, toca baixar una mica les revolucions (queda molta nit per endavant!). Recordeu el bany de bombolles de colors Plop Plop que us vam recomanar fa uns dies? Doncs, aquest és el dia per estrenar-ho! No patiu si no us ha arribat a temps perquè sempre es pot substituir per qualsevol opció que tingueu a casa. L’objectiu és un bany relaxant, divertit i calentó per començar a escalfar motors per aquesta gran nit.

 

Preparar uns entrants amb blinis de salmó fumat i formatge cremós (21h)

Fins als nassos de les gambes salades? Recuperem una recepta senzilla i original: els blinis. Una preparació similar a les crêpes franceses i als pancakes americans, feta amb llet, farina i ous. Aquest plat és una base perfecta per afegir-hi ingredients dolços o salats, com el salmó fumat i el formatge cremós. Aquí teniu la recepta i esperem que en gaudiu preparant-los i menjant-los!

 

Cotilló casolà amb globus i paper de seda (23h)

Ai, quins nervis, les campanades estan a punt de tocar!!! Ho tenim tot a mà? El raïm? L’espantasogres? Quan hàgim comptat les dotze campanades és quan comença la festa grossa. Per celebrar el punt àlgid d’aquest sopar tan especial us proposem fer el vostre propi cotilló. Preneu aquest bones idees de mostra i feu-ne una petita adaptació: en aquesta ocasió opteu paper de seda i globus de per muntar-ne una de ben grossa!

 

Que soni la música! (24h)

Feliç any nou! Ens abracem, riem i… a ballar! Des d’aquest moment i fins que el cos aguanti. Ara toca moure l’esquelet al ritme de cançons animades i pròpies d’aquesta època de l’any. Aquí podreu trobar la selecció de música d’hivern que ens ha preparat en Borja Barbesà i per si la nit s’allarga feu un cop d’ull a l les nostres llistes de Spotify.

 

Necessitem:

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!