Joguines de creuer

Per: Ginesta Llorca

Grumets! Hisseu veles que venim carregats de propostes marineres per no parar de jugar. Si encara no us atreviu a llançar-vos a mar oberta o us agraden més aviat les mars d’aigua dolça… sorpresa! També hi hem pensat.

Banderes del món

Navegante no hay camino, se hace camino al navegar. De vegades oblidem que els camins i les rutes per descobrir el món també poden ser marítimes. Amb aquest joc de Poppik podreu endinsar-vos en la geografia política de tot el món i identificar-la a través de les banderes. El joc, recomanat a partir de 7 anys, consisteix en un pòster amb un mapamundi i dos-cents adhesius. Per als amants de les llengües, hi podeu jugar en francès i en anglès.
poppik.com

Monocular de llarga vista

Quan anem amb creuer poden passar moltes hores, potser fins i tot dies, en què el paisatge que veiem és únicament blau. Per distingir entre els diferents tons del cel i del mar, ens poden anar molt bé aquestes ulleres monoculars de llarga vista. Atenció! Terra a la vista! Amb la joguina de Terra Kids els nostres joves exploradors podran allargar el monocular fins a 37 cm i observar amb precisió el món animal i vegetal.
haba-play.com

Vaixell submergible

Si encara no us atreviu a llançar-vos a mar oberta o us agraden més aviat les mars d’aigua dolça com les banyeres, aquí teniu el vaixell de Green Toys. Tant pot ser un bot salvavides com un submarí. Té una nansa per poder agafar-lo fàcilment, una boca per on treure l’aigua a raig (perquè el vaixell no s’enfonsi o per rentar-se els cabells) i una roda giratòria al darrere. Petits mariners d’aigua dolça, endavant!
greentoys.com

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!