Granissat de síndria

Hi ha res més refrescant que un tall de síndria? Sí! Un granissat de síndria! Una recepta fàcil per a les tardes d’estiu i aquesta vegada trobareu unes petites banderoles retallables per decorar les palles del granissat.

Necessitem:

500 g de polpa de síndria
125 ml de d’aigua mineral
50 g de sucre de coco
½ llima
1Un trosset de gingebre
Un polsim de sal

01
Preparem l’almívar: barregem l’aigua amb el sucre i ho escalfem al foc. Ho anem remenant fins que el sucre s’hagi dissolt i ho coem 2 minuts més. Ho traiem del foc i ho deixem refredar.

02
Tallem la síndria a trossos, sense la pell, i en traiem les llavors. La posem en un bol o recipient per triturar. Hi posem la pell d’una llima ratllada, el seu suc, el gingebre i l’almívar i ho triturem tot.

03
Posem la barreja en un recipient apte per al congelador. Després d’una hora traiem el recipient, ho remenem una mica i tornem a guardar-ho. Al cap d’una hora més tornem a repetir el procés… i a la tercera hora ja tindrem el granissat.

04
Podeu aprofitar aquesta estona per decorar unes palles (procureu que siguin reutilitzables o de paper).*

05
Ja ho podeu treure del congelador, triturar-ho tot i servir el granissat!

*Trobareu les banderoles per decorar aquí.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!