Gelatina de fruites

Vive en una piña debajo del mar

Vull més algues!

Su cuerpo absorbe y sin estallar

Vull més algues!

Necessitem:

Fruites de temporada, suc de poma, flocs d’agar-agar.

1. Tallem la fruita en làmines, per exemple maduixes, gerds i mores.
2. Posem a coure mig litre de suc de poma amb una cullerada de flocs d’agar-agar durant cinc minuts.
3. Hi afegim la fruita tallada i ho deixem coure cinc minuts més.
4. Ho repartim en bols petits de vidre o flameres i ho deixem a la nevera perquè agafi la textura de gelatina.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!