Gelat de xocolata amb alvocat

Quines creieu que són les clàssiques taques d’estiu: de maduixes, de cireres o de gelat de xocolata?

Per contribuir-hi, us proposem un gelat de xocolata fet amb alvocat.

01

Obriu els alvocats i buideu-los.

02

Poseu tots els ingredients en un recipient per barrejar i triturar amb un minipímer o robot de cuina. Comenceu amb una tassa de llet i a poc a poc afegiu-hi la resta.

03

Quan tot està ben barrejat, ha de tenir textura de mousse, repartiu la barreja en motlles de gelat de pal (si en teniu) o en algun altre recipient apte per anar al congelador.

04

Deixeu-ho durant tota una nit… i a tacar-vos!

Necessitem:

2 alvocats madurs
60 g de cacau pur
540 ml de llet vegetal
120 ml de xarop d’atzavara
1 cullerada de pasta de vainilla
1 cullerada de canyella
1 pessic de sal

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!