Quick, Draw!

 

Els camins de Google són inescrutables. Els fronts oberts per la companyia californiana toquen totes les tecles del piano, des de les simples cerques fins a les últimes recerques tecnològiques. I val a dir que els seus enginyers tenen la traça, sovint, de fer avançar les seves investigacions punteres per mitjà del joc i la col·laboració de tothom, com demostra a la perfecció Quick, Draw!

Es tracta d’un joc gratuït que, per mitjà de la intel·ligència artificial, vol fer aprendre a les màquines a reconèixer gargots humans per avançar en el coneixement de l’aprenentatge automàtic. Com una mena de pictionary, el jugador ha de dibuixar en el mínim temps possible la paraula que se li diu, i no es passa de pantalla fins que la màquina no reconeix prou el traç!

Per cert, tan addictiu o més que el joc és comprovar, en aquesta pàgina amb més de cinquanta milions de dibuixos arxivats, com gargoteja la gent algunes de les coses plantejades per la màquina. Un ós, per exemple…

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!