Galetes per decorar l’arbre

Necessitem:

100 gr de sucre
200 gr de mantega
300 gr de farina
una mica d’aigua
essència de vainilla

Una bona manera de començar a gaudir del Nadal és decorant l’arbre. I encara és millor si ens encarreguem de fer la decoració nosaltres mateixos. Amb aquesta recepta presumireu de tenir l’arbre més llaminer.

Barregem la mantega i el sucre fins que ens quedi una pasta homogènia (podem fondre una mica la mantega perquè sigui més fàcil). Afegim una cullerada de postre de l’essència de vainilla i una mica d’aigua, un parell de taps estarà bé.

Fem un volcà amb la farina i posem la preparació de la mantega al mig. La treballem amb les mans fins que es faci una bola. L’emboliquem amb un drap sec i la posem a la nevera durant 15 minuts. Mentrestant preescalfem el forn a 180º.

Estirem la massa amb un corró fins que quedi d’uns 4 mm d’ample. Fem formes amb els motlles i foradem per poder-hi passar la cinta que la penjarà a l’arbre. Enfornem durant 20 minuts o fins que veiem que queden dauradetes.

Nosatres hem fet servir motlles amb formes però també podeu utlitzar una cartulina tallada i resseguir la silueta amb un ganivet.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!