Fluffy Disk

 

El col·lectiu NyamNyam ha desenvolupat els últims mesos un procés d’experimentació i aprenentatge amb l’alumnat de segon d’ESO de l’Institut Barri Besòs de Barcelona al voltant de la sobirania alimentària i tecnològica. El resultat és Fluffy Disk, un joc cooperatiu en línia per a totes les edats, que es pot jugar sol o en grup, i que aplega i comparteix els interessos i interrogants que han anat apareixent durant tot el procés.

L’objectiu és crear relats enllaçant textos i imatges que provenen del nostre propi dispositiu, a més d’uns altres materials generats durant tot el procés. Per començar a jugar-hi, només cal accedir a l’enllaç i seguir les breus i senzilles indicacions que proposa l’aplicació. Els creadors ens recomanen concedir-nos temps per veure, viure, crear relacions entre imatges i imaginar.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!