Figues amb formatge

A l’antiga Roma les figueres eren considerades un arbre sagrat. Segons que explica la llegenda de la fundació de Roma, la lloba va trobar Ròmul i Rem sota una figuera. Cert o no, les figues formaren una part essencial de l’alimentació romana i així es reflecteix en els mosaics i frescs que encara es conserven.

Necessitem:

3 figues, formatge de cabra cremós, llesques de pa, mel i fulles verdes com la de ruca o dels canonges.

01

Torrem el pa i tallem les figues.

02

Escampem el formatge de cabra cremós sobre les torrades i afegim les fulles verdes i les figues a sobre.

03

Hi afegim una mica de mel, que s’adiu molt bé amb el formatge de cabra.

Podeu fer-ne variacions afegint-hi nous o alguna herba aromàtica com alfàbrega i romaní.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!