Endívies amb pera i nous

Antigament es creia que menjar nous fomentava la intel·ligència, per la semblança d’aquesta fruita seca amb la forma del cervell. Avui sabem que no és per la forma, sinó pels valors nutricionals que té.

Necessitem:

3 endívies
1 pera
10-12 nous
150r formatge feta
cibulet.
Per a la vinagreta:
1 cullerada petita de mel
3 cullerades de vinagre de poma o de Mòdena
oli
sal

01

Feu la vinagreta escalfant una mica la mel en un recipient. Afegiu-hi el vinagre, l’oli i la sal i bateu bé fins a emulsionar. Reserveu-ho.

02

Netegeu l’endívia i talleu-la a rodanxes primes.

03

Peleu la pera i talleu-la a daus. Trossegeu les nous i talleu el formatge feta a daus.

04

En un got o bol individual poseu capes d’endívia, daus de pera, les nous trossejades i el formatge feta a sobre de tot.

05

Amaniu-ho amb la vinagreta de mel i decoreu-ho amb una mica de cibulet picat.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!