El gelat que no es desfà a l’estiu

 

No parem de parlar de japonesos, ho sabem… Però és que del Japó ens arriben coses espectaculars. L’última? El gelat que no es desfà a l’estiu! És un invent del Biotherapy Development Research Center de Kanazawa i, segons les proves que han fet, és capaç d’aguantar durant cinc minuts una temperatura de 30 graus sense desfer-se.

El Kanazawa Ice, com l’han batejat, és ideal doncs per evitar que el cucurutxo se’ns desfaci tot just sortir de la gelateria!

 

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!