Crema polar de coliflor i avellanes

Per: Ivanna Gómez

Aquesta vegada us proposo una crema d’un blanc polar, perfecta per quan arribin les nits fredes… Volem acabar amb la mania a la coliflor! Notaràs un gust suau, una textura cremosa i menjaràs calci sense necessitat de posar-hi formatge ni crema de llet. I encara un atreviment més, canviarem la patata pel nap! Feu-me cas, doneu-li una oportunitat a aquesta bonica verdura i després en parlem.

Necessitem:

1 coliflor
1 nap
1 ceba
50 g d’avellanes
1 cullerada d’oli d’oliva
1 cullerada petita de nou moscada
sal marina a gust

01

Piqueu la ceba i sofregiu-la amb una cullerada d’oli i un polsim de sal, en una olla o cassola, fins que estigui transparent.

 

02

Afegiu el nap i el tronc de la coliflor pelat i trossejat, la nou moscada i un altre polsim de sal. Deixeu-ho uns minuts i incorporeu la resta de la coliflor i l’aigua fins a cobrir dos terços.

 

03

Deixeu-ho fins que estigui tendre (però sense passar-se). Afegiu-hi les avellanes i tritureu-ho tot amb el Minipimer. Ajusteu la sal i l’aigua i a sopar!

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!