Corn Fritters (bunyols de blat de moro)
Així com per als mediterranis el blat era l’aliment principal o per als orientals, l’arròs, el blat de moro ho era per als indis americans; en feien pa, postres i era la base d’un munt de receptes. Us deixem amb uns bunyols boníssims per acompanyar plats de carn, arròs, amanides, etc.
Necessitem:
500 g de blat de moro cuit
70 g de farina de civada
3 ous
½ ceba
1 pessic de pebre vermell
4 cullerades de llet d’ametlla
oli d’oliva
sal i pebre
01
Bateu els ous i afegiu-hi la farina i la meitat del blat de moro. Barregeu-ho tot amb una batedora de mà.
02
Talleu la ceba ben petita i afegiu-la a la mescla amb la resta de blat de moro, el pebre vermell, la sal i el pebre. Barregeu manualment per integrar els ingredients.
03
Afegiu una mica d’oli d’oliva en una paella i aboqueu un cullerot petit de la mescla al centre. Fregiu els bunyols per tandes uns 3 o 4 minuts de cada banda fins que es daurin.
04
Finalment, deixeu-los sobre paper de cuina per eliminar-ne l’excés d’oli.