Corn Fritters (bunyols de blat de moro)

Així com per als mediterranis el blat era l’aliment principal o per als orientals, l’arròs, el blat de moro ho era per als indis americans; en feien pa, postres i era la base d’un munt de receptes. Us deixem amb uns bunyols boníssims per acompanyar plats de carn, arròs, amanides, etc.

Necessitem:

500 g de blat de moro cuit
70 g de farina de civada
3 ous
½ ceba
1 pessic de pebre vermell
4 cullerades de llet d’ametlla
oli d’oliva
sal i pebre

01
Bateu els ous i afegiu-hi la farina i la meitat del blat de moro. Barregeu-ho tot amb una batedora de mà.

02
Talleu la ceba ben petita i afegiu-la a la mescla amb la resta de blat de moro, el pebre vermell, la sal i el pebre. Barregeu manualment per integrar els ingredients.

03
Afegiu una mica d’oli d’oliva en una paella i aboqueu un cullerot petit de la mescla al centre. Fregiu els bunyols per tandes uns 3 o 4 minuts de cada banda fins que es daurin.

04
Finalment, deixeu-los sobre paper de cuina per eliminar-ne l’excés d’oli.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!