Coixins d’arròs
Per: Infraganti
A punt per posar en pràctica la psicomotricitat fina? Us hem preparat una recepta apte per a tota la família! No necessitarem utilitzar els fogons ni el forn, és sana i ens servirà com a entrenament de papiroflexia. Aquí teniu uns coixins farcits de vegetals , una versió lliure dels farcellets vietnamites.
Necessitem:
Fulles de pasta d’arròs (es troben als supermercats orientals)
Una pastanaga
Un carbassó
Un alvocat
4 xampinyons
oli
sal
olivada
01
Peleu la pastanaga i talleu-la, juntament amb el carbassó a tires, si teniu bandolina us quedarà perfecte però amb un bon ganivet també us sortirà bé. Han de ser ben finetes.
02
A continuació netegeu els xampinyons i lamineu-los, peleu l’alvocat i feu el mateix.
03
Poseu tots els ingredients en un bol i amaniu-ho amb una mica d’oli i sal.
04
Ompliu una safata una mica fonda amb aigua tèbia, ha de ser prou grossa per summergir les fulles de pasta d’arròs.
05
Prepareu una safata plana untada amb una mica d’oli i un drap net una mica humit damunt de l’encimera.
06
Summergiu un paper d’arròs 8 segons a l’aigua (no us passeu perquè perdria la consistència), poseu-lo damunt del drap. Poseu una mica d’olivada, la barreja de vegetals i tanqueu el paper d’arròs per fer un farcellet, primer plegueu els laterals i després enrotlleu-lo.
07
Aneu-los col·locant damunt la safata plana, el millor és menjar-los després de fer però també podeu guardar-los a la nevera fins a l’hora de l’àpat.