Cheviche de games i mango

Per: Roc Falcón

Sabeu com es pot cuinar sense fer servir els fogons? Amb llimona! Us convidem a preparar cheviche per descobrir un dels plats més típics de la gastronomia llatinoamericana.

Necessitem:

gambes (fresques o congelades però crues)
mango
coriandre
sal i pebre negre
oli de sèsam
oli d’oliva
aigua del gingebre adobat
all
llima o llimona
ceba de Figueres
llavors de sèsam

01
Pelem les gambes, les tallem per la meitat i les posem en un bol gran amb una mica de sal, pebre i força suc de llima perquè es coguin.

02
Posem al foc una paella petita amb oli d’oliva, tres alls aixafats i gingebre picat. El foc ha d’estar molt baix perquè s’infusioni tot. Després l’apaguem i ho deixem reposar perquè l’oli agafi tot el gust.

03
Piquem la ceba petita i el coriandre i tallem el mango a daus. Ho posem tot al bol amb les gambes i ho barregem bé. Després hi afegim l’oli infusionat i ho continuem barrejant.

04
A continuació hi afegim una mica d’oli de sèsam i l’aigua del gingebre adobat, ho barregem tot bé i hi posem un grapat de llavors de sèsam.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!