Canelons d’estiu

Per: Carla Marin

En un àpat de festa major no hi poden faltar els canelons. A cada casa hi ha una recepta de l’àvia, però nosaltres us en proposem una de molt estiuenca, per fer-la petits i grans i passar una bona estona a la cuina.

Necessitem:

1 paquet de canelons
2 llaunes de tonyina
1 llauna d’olives sense pinyol
Cogombrets
2 ous durs
1 pebrot vermell escalivat (pot ser en conserva)
Enciam
2 tomàquets madurs
Maionesa
Oli
Sal

01.

Bulliu o submergiu els canelons amb aigua (seguiu les instruccions de cada marca).

 

02.

Talleu ben petit tots els ingredients, excepte els tomàquets, i barregeu-hi dues cullerades de maionesa. Que quedi ben lligat.

 

03

Amb aquest farcit ompliu i enrotlleu els canelons.

 

04.

Poseu-los a la plata per servir sobre un llit d’enciam tallat ben petit.

 

05.

Ratlleu els dos tomàquets i poseu-los per sobre dels canelons,

una mica de sal i oli. Com a guarnició, hi podeu posar ou ratllat.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!