Bufacanyes

Espai Patrocinat:

Per: Carla Marin

Vols tenir un instrument de vent, llest en un tres i no res? La flauta de Pan o també anomenada bufacanyes és ben senzilla de fer i és que, com bé indica el nom, és tan simple com això: unes quantes canyetes i a bufar! Però, atents, que a vegades les coses més simples amaguen grans sorpreses. En aquest cas, el gran misteri del so.

Necessitem:

-Canyetes
-Retolador o llapis
-Cúter o tisores
-Cordill
-Cola blanca i cinta adhesiva
-Regla

 

01
Agafa unes quantes canyetes de paper i amb l’ajuda del regla, fes-hi unes marques d’aproximadament 1 o 1,5 cm més o menys a cadascuna, de manera que et quedin escalonades.

02
Talla les canyetes i ordena-les. Jo les he posat dobles perquè eren força finetes.

03
Amb cinta adhesiva, enganxa-les de manera que no es moguin, alineant-les per la part superior. Pots folrar la part on has enganxat la cinta adhesiva amb cordill, goma eva o algun paper bonic. Així quedarà més decorada i, de passada, pots aprofitar-ho per posar-hi una cinta i poder penjar-te-la del coll.

04
Pots decorar l’instrument com més t’agradi i, un cop el tinguis llest, només és qüestió de practicar. Com que és un instrument de vent, agafa aire i… a bufar! Observa com canvia el so segons la llargada de cada canyeta. T’animes a fer-nos un concert?

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!