Brickit

 

Ara es parla molt d’intel·ligència artificial i d’aprenentage de les màquines, oi? Doncs n’hem descobert un exemple ben lúdic en forma d’aplicació per a mòbil. Es diu Brickit i el seu objectiu és treure tot el profit del món a les piles de peces de Lego que tenim per casa. Perquè, amb noranta anys d’existència, aquest ja clàssic joc escandinau no ha parat de llançar peces i més peces cada temporada i, és clar, sovint acaben totes barrejades en un mateix cabàs.

La idea al darrere de Brickit és que, gràcies a la càmera del mòbil, podem detectar totes les peces que tenim escampades al davant perquè el mateix programa ens ofereix una llista d’idees possibles per crear: animals, vehicles, aparells, menjras… De cada proposta, que es presenta gràficament com un manual d’instruccions de Lego al mòbil, ens n’indica el nombre de peces que calen.

 

 

Una de les coses bones de l’aplicació és que, si ens manca una peça concreta, ens en proposa una altra de semblant que tinguem. D’aquesta manera, les figures que creem acaben tenint, la majoria de vegades, un toc surrealista insospitat d’entrada.

L’app Brickit de moment només funciona amb el sistema iOS d’Apple, però cap a la tardor del 2021 és prevista la versió per a Android.

 

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!