Blinis

A França les crêpes, als Estats Units els pancakes i a Rússia els blinis! Són un dels plats tradicionals de la seva gastronomia fets amb llet, farina i ous. Nosaltres us en proposem una versió per degustar a l’esmorzar, el berenar o per acompanyar un bon àpat

Necessitem:

1 tassa de flocs de civada, ¾ de tassa de llet vegetal i 1 ou.

01
Escalfeu una paella a foc mitjà..

02
Poseu tots els ingredients al vas de la batedora i tritureu-los fins que quedi tot ben integrat.

03
Aboqueu una cullerada de massa a la paella per formar un blini: feu-ne tants com us en càpiguen a la paella.

04
Deixeu que s’infli una mica la massa i gireu-los.

05
Traieu-los del foc i deixeu que es refredin.

Els podeu acompanyar amb crema de cacau, melmelada o mel, o bé fer-los salats amb formatge cremós i salmó fumat, per exemple.

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!