Barret de cuiner

Per: Aina Bestard

Per ser un bon cuiner necessiteu davantal, mans netes i la toque blanche, que no és altra cosa que un barret! Si seguiu les nostres indicacions, tindreu un capell de xef amb menys de tres minuts.

Sóc un cuiner que remeno les cassoles…

Barret de cuiner

Necessitem:

Una bossa blanca de plàstic
fulls blancs de paper
tisores
cinta adhesiva de doble cara
cinta adhesiva

 

01

Uniu dos fulls blancs amb cinta adhesiva i escurceu la llargada segons la mida del vostre cap. Podeu retallar l’amplada de la tira de paper perquè no sigui tan ampla, deixant-la d’uns 10 cm, per exemple.

02

A la part superior i inferior de la tira, enganxeu cinta de doble cara, de punta a punta.

03

Retalleu les nanses de la bossa de plàstic i enganxeu-la damunt la cinta de doble cara de la part de dalt, a la part central. Doblegueu els dos extrems que us queden lliures damunt de l’altre costat de la bossa de plàstic. Ara la tira de paper ja dóna la volta a tota la bossa de plàstic. Per unir els dos extrems de la tira de paper, poseu-hi un tros de cinta adhesiva a cada costat.

04

Retireu el paper de l’altra cinta de doble cara i doblegueu el paper perquè us quedi més consistent, i ja ho teniu!

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!