Aventuras y desventuras de los alimentos que cambiaron el mundo

Per: Luz Verdaguer

Autora: Teresa Benéitez

Il·lustració: Flavia Zorrilla

A Fin de Cuentos

A partir de 8 anys

Sabíeu que la beguda de xocolata que es prenien els asteques era picant? I que el tomàquet es considerava verinós?

Aventuras y desventuras de los alimentos que cambiaron el mundo és un viatge pel món a través dels aliments, com el blat, l’arròs, el pebre o el cacau, entre d’altres. Aquests ingredients bàsics tenen una llarga història, desconeguda per molts de nosaltres, que està plena d’aventures, casualitats, encerts i també infortunis.

El llibre, el primer de la nova editorial A Fin de Cuentos, combina text, il·lustracions, gràfics i fins i tot receptes. Una lectura molt recomanable i ideal per llegir en família, que entreté, ensenya, desperta la curiositat i l’esperit crític.

Miraràs el plat a taula amb uns altres ulls!

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!