Amanida grega
Per: Marta Carnicero/Laia Casanova Carnicero
A la Marta li agrada cuinar i a la Laia, la seva filla, li encanta dibuixar. Juntes fan un tàndem perfecte per elaborar receptes de cuina senzilles i molt artístiques. Ara, a El Culturista, tenim la sort de comptar amb aquest gran equip i de poder tastar les seves personalíssimes receptes.
Necessitem:
Ingredients per a 2 persones:
4 tomàquets madurs
1 cogombre
1 ceba de Figueres petita
1 pebrot verd petit
70 g d’olives de Kalamata
100 g de formatge feta
Per amanir:
Un grapadet d’orenga
Suc de llimona
Oli d’oliva extra verge
Si hi ha una cosa que els grecs sabien fer molt bé, a part de pensar, era menjar. Els banquets eren un dels seus rituals preferits. Per anar fent boca, us proposem una amanida fàcil, ràpida i deliciosa.
01
Talleu els tomàquets a quarts. Peleu el cogombre a franges (tira sí, tira no) i talleu-lo a rodanxes de ½ cm de gruix, aproximadament. Talleu la ceba al llarg (en plomes primes), i el pebrot verd a rodanxetes d’uns 3 mm de gruix.