Abecedaris secrets

Per: Carla Marin

Us agradaria deixar missatges bonics per tot arreu i que només els poguessin desxifrar aquelles persones a qui van destinats? Agafeu paper i llapis i jugueu a ser inventors d’abecedaris secrets. Amb símbols, números i fins i tot colors podeu escriure veritables cartes d’amor.

 

Necessitem:

Paper i llapis
Colors, pintura, aquarel·la (opcional)

01

Pensa el teu missatge secret.

02

En un paper crea el teu quadre descodificador adjudicant un color, un número o un símbol a cada lletra del missatge. I si t’animes, fins i tot pots fer el teu propi abecedari amb totes les lletres!

03

En un altre paper pinta o escriu el codi del teu missatge secret.

04

Fes arribar el missatge al seu destinatari. Ah, recorda que li has d’enviar també el quadre descodificador!

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!