9 consells per fer-se la motxilla (sense necessitat de trucar a la Marie Kondo)

Necessitem:

1. Cal fer la motxilla en família, tot i les disputes que puguin generar coses qüestions fonamentals com ara on va realment el sac.

2. Els que ja tenim una certa edat havíem après que el sac sempre anava a dalt de tot, però ara sembla que amb les noves motxilles amb compartiment i obertura independent per sota aquesta teoria ha canviat i el sac va a la part baixa. Què hi farem!

3. Els parells de sabates han d’anar en bosses separades, cada sabata en una, per poder-les distribuir i encabir millor als racons i plecs interiors de la motxilla.

4. Si a casa vostra és habitual que la motxilla torni de les colònies o els campaments mig buida, hi ha solució: abans de sortir, feu fer una llista amb tot el que hi va a dins, amb un quadradet al final de cada ítem per poder marcar el check a la tornada i no perdre res en el camí.

5. Important: emporteu-vos només el que calgui i deixem-nos d’escenaris hipotètics o llunyans com ara dur dos paraigües per si se’n trenqués un.

6. Cal agrupar les coses de l’equipatge i separar-les en bosses tancades: el calçat, la roba interior, la roba de dormir, etc.

7. Repartiu bé el pes a costat i costat intentant que la motxilla, quan ja sigui plena, s’aguanti sola sense recolzar-se enlloc (és un bon joc!).

8. Poseu la capelina o el cangur i la roba d’abrigar en un lloc accessible –a dalt de tot, per exemple– per tenir-la a mà si es posa a ploure. A la muntanya, a l’estiu, també hi pot fer fred!

9. I no us deixeu ficar-hi un bon llibre!

Hola culturista!

Hem detectat que el teu navegador té activat un blocador de publicitat que impedeix que es mostrin els bàners que tenim publicats a El Culturista. Dit això, ens agradaria explicar-te que la publicitat dels nostres anunciants és la nostra principal font de finançament i que ens permet oferir-te els continguts d'El Culturista de forma gratuïta. Penseu que a El Culturista no hi trobareu cap mena de publicitat programada -gestionada per algoritmes ni robots- que proposa anuncis sense cap interès ni relació amb la nostra proposta editorial.

Per tot plegat et volem demanar que ens facis confiança i desactivis l'adblocker per continuar, és probable que trobis interessants les propostes dels nostres anunciants

Moltes gràcies per la teva comprensió i per llegir-nos!