Aquesta vegada us proposo una crema d’un blanc polar, perfecta per quan arribin les nits fredes… Volem acabar amb la mania a la coliflor! Notaràs un gust suau, una textura cremosa i menjaràs calci sense necessitat de posar-hi formatge ni crema de llet. I encara un atreviment més, canviarem la patata pel nap! Feu-me cas, doneu-li una oportunitat a aquesta bonica verdura i després en parlem.
Necessitem
1 coliflor
1 nap
1 ceba
50 g d’avellanes
1 cullerada d’oli d’oliva
1 cullerada petita de nou moscada
Sal marina a gust
1
Piqueu la ceba i sofregiu-la amb una cullerada d’oli i un polsim de sal, en una olla o cassola, fins que estigui transparent.
2
Afegiu el nap i el tronc de la coliflor pelat i trossejat, la nou moscada i un altre polsim de sal. Deixeu-ho uns minuts i incorporeu la resta de la coliflor i l’aigua fins a cobrir dos terços.
3
Deixeu-ho fins que estigui tendre (però sense passar-se). Afegiu-hi les avellanes i tritureu-ho tot amb el Minipimer. Ajusteu la sal i l’aigua i a sopar!