En un àpat de festa major no hi poden faltar els canelons. A cada casa hi ha una recepta de l’àvia, però nosaltres us en proposem una de molt estiuenca, per fer-la petits i grans i passar una bona estona a la cuina.
Necessitem
1 paquet de canelons
2 llaunes de tonyina
1 llauna d’olives sense pinyol
Cogombrets
2 ous durs
1 pebrot vermell escalivat (pot ser en conserva)
Enciam
2 tomàquets madurs
Maionesa
Oli
Sal
1
Bulliu o submergiu els canelons amb aigua (seguiu les instruccions de cada marca).
2
Talleu ben petit tots els ingredients, excepte els tomàquets, i barregeu-hi dues cullerades de maionesa. Que quedi ben lligat.
3
Amb aquest farcit ompliu i enrotlleu els canelons.
4
Poseu-los a la plata per servir sobre un llit d’enciam tallat ben petit.
5
Ratlleu els dos tomàquets i poseu-los per sobre dels canelons,
una mica de sal i oli. Com a guarnició, hi podeu posar ou ratllat.