Fa molts anys un astronauta nord-americà va tenir l’ocurrència d’emportar-se un entrepà per al viatge. La seva idea va posar en perill tota la tripulació i les molles es van desintegrar a l’espai exterior. A partir d’aquí, l’alimentació dels astronautes va canviar molt: tubs de carn triturada, begudes amb bossetes, etc. Si us ve de gust notar la sensació de menjar a l’espai, us proposem dues receptes entubades.
Necessitem
Tubs de viatge buits
Dues pomes
Canyella
Llet de coco
Iogurt estil grec
Cacau pur en pols
Un plàtan
Compota de poma amb llet de coco
1
Renteu i talleu les pomes a trossets i coeu-les al vapor amb una mica de canyella en pols fins que estiguin toves.
2
Tritureu-les amb el minipímer afegint-hi dues cullerades de llet de coco fins a obtenir-ne un puré homogeni.
3
Ompliu el tub i cap al parc!
Batut de iogurt i cacau
1
Posem en un pot un iogurt natural estic grec, un plàtan trossejat i un parell de cullerades de cacau en pols. Ho triturem amb el minipímer i ja podem omplir els tubs per berenar.
* Podeu omplir més tubs i deixar-los a punt a la nevera per a algun esmorzar ràpid o un snack a mig matí, duren ben bé tres dies i la compota fins a quatre dies.