Pa de Viena amb tomàquet de penjar, truita de carbassó i encenalls de parmesà
Un entrepà ben tendre
Fem un sofregit amb carbassó tallat a rodanxes primes i després en fem una truita. Obrim el pa de Viena per la meitat, l’untem amb tomàquet de penjar i el reguem amb un fil d’oli d’oliva verge extra. Farcim l’entrepà amb la truita i uns encenalls de parmesà.
Pa de pita amb saltat de xampinyons, porro, pastanaga i carbassó
Un vegetal amb molt de gust
En una paella saltem els xampinyons laminats, la pastanaga ratllada, el porro i el carbassó tallat a bastonets, i per acabar li tirem un rajolí de salsa de soja. Farcim el pa de pita amb aquesta preparació, i li donem i el toc final amb un grapat de pinyons torrats en una paella.
Brioix amb formantge d’untar, codonyat i nous
Un mos dolç
Obrim un brioix per la meitat i l’ untem amb formatge cremós. Afeguim una làmina prima de codonyat i unes quantes anous esmicolades.