
- Aquest event ja ha passat.
Parem taula en família!
Per:
Olga Rodríguez
Per: Olga Rodríguez
La relació entre art i menjar és cosa seriosa i ve de lluny. No parlem de l’art de la cuina (que també podria ser), sinó d’un vincle molt més antic i evident. A la velocitat de la llum us proposem un viatge que va des del Sant Sopar de Leonardo da Vinci fins als excèntrics retrats d’Arcimboldo, les delicades escenes costumistes dels mestres neerlandesos i les natures mortes més avantguardistes de Braque, Gris i Picasso. Tot plegat, per demostrar la transcendència d’un acte tan quotidià com menjar. Potser no sempre en som conscients, però no hi ha dubte que menjar és un ritual ancestral.
Dins el programa Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021, la Fundació Antoni Tàpies ha preparat una activitat que ens convida a reflexionar sobre aquest fet. A través d’algunes de les obres exposades podrem gaudir d’una experiència creativa en família que ens ajudarà a retrobar rols, gestos i relacions amb els objectes que formen part dels nostres àpats.
Cal fer reserva de plaça: 676 243 702 / reserves@ftapies.com