
- Aquest event ja ha passat.
La cuina de Rossini
Per:
Joan Villarroya
Per: Joan Villarroya
Recordeu els canelons Rossini? Sí, aquells que duen foie-gras o tòfona. Doncs el famós compositor Gioachino Rossini (Pesaro, 1792 – Passy, 1868) els feia farcint macarrons de l’època mentre, qui sap, componia algun fragment d’El barber de Sevilla. L’afició del compositor per la gastronomia és arxiconeguda, com també les seves soirées, festes a casa seva on combinava actuacions amb molt i molt beure i menjar. En aquesta ocasió El Petit Liceu ens ofereix aquest espectacle, acompanyat de les òperes del compositor italià, en què dos protagonistes, els germans Isabella i Ross, viuran una aventura amb l’objectiu d’aconseguir el llibre de les receptes màgiques perquè ella esdevingui una gran xef, i ell es converteixi en un excels compositor. En aquesta croada els acompanyarà el fantasma del mateix Rossini, i d’aquesta manera s’endinsaran en un món màgic on es trobaran diferents personatges de les seves obres com Guillem Tell, el famós barber o la Ventafocs, tots ells desorientats i actuant de maneres estranyes.
Amb la direcció de David Selvas i La Brutal, i la participació de l’Ensemble Conservatori Liceu i la Fundació Ferrer-Salat podreu gaudir d’aquest preciós espectacle familiar per a la canalla.