Un món de poesia

Un món de poesia

A partir de 6 anys

unmondepoesia.cat

Per: Enric Cerveró 

 

Voleu una immersió total dins del microcosmos literari d’una de les millors poetesses contemporànies de Catalunya? Doncs tan sols necessiteu un mòbil o una tauleta, i és que aquesta aplicació, a través de diversos jocs i reptes, ens introdueix de ple en el món poètic de Joana Raspall.

L’app us proposa diversos jocs, com el clàssic de trobar les parelles, on podreu comprovar com la poetessa gairebé va fer un poema per a cada animal que hi ha sobre el planeta Terra. També tindreu la possibilitat de memoritzar versos d’alguns dels poemes per a després reconstruir-los o, fins i tot, salvar els llibres de les flames, tal i com va haver de fer Joana Raspall en plena Guerra Civil. I si us canseu de jugar, i voleu una estona de relaxació, també podreu llegir tots aquells poemes que hagueu desbloquejat, i per si no fos poc, podreu convertir-vos en autèntics rapsodes, i és que la app també us permetrà gravar-vos mentre reciteu poemes.

Un món de poesia es converteix en un meravellós homenatge a Raspall, la poetessa catalana que més generacions ha marcat, i que la companyia catalana Tics Mediàtics va aconseguir realitzar a través del micromecenatge. Disponible per iOS i Android.

Pantalles

  • Descarrega't l'article: Download PDF
  • Envia-ho a un amic:
  • Valora-ho:
    1 estrella2 estrelles3 estrelles4 estrelles5 esttrelles (No Ratings Yet)
    Loading...Loading...
  • Comparteix-ho:
    Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on FacebookGoogle+