¡Ya apaga esa tableta!

Alfonso Ochoa (Ochogallos)

Per a iOS, gratuïta

A partir de 4 anys

 

L’addicció a les pantalles dels adults, és clar, passa factura: la canalla, des de les edats més primerenques, queda irremeiablement abduïda per mòbils i pissarretes! Si us trobeu en la situació que els vostres fills aprofiten qualsevol moment per engegar la pissarreta i posar-se a jugar o mirar dibuixos, i us amoïna que no els estimuli la imaginació, l’estudi Ochogallos té una possible solució win-win per a tothom.

¡Ya apaga esa tableta! és una app (només per a iOS) feta perquè els nens continuïn fent servir la pissarreta, però “no per jugar-hi, sinó per observar i imaginar coses a partir del món exterior, i de vegades riure-se’n”.

Aquesta anti-app, com la defineixen els autors, estimula els infants a tancar momentàniament la pantalla per trobar coses amb què interactuar de l’ entorn, ja sigui anant amb cotxe o pel carrer, estant a casa mateix o en un restaurant… Consta de 120 exercicis basats en la creativitat, la imaginació, l’observació i l’escriptura, sempre lúdics i molt entretinguts!