L’escala màgica

No passeu per sota una escala recolzada a la paret!!! Convertiu-la en un arbre de Nadal, una prestatgeria, una tenda d’indis o un gegant per passejar-lo quan sigui festa major.

Necessitem:

Per convertir-la en decoració nadalenca podeu penjar-hi boles, fer-les amb paper o cartró o penjar-hi galetes, però sobretot posar-hi llumetes!

—————————————————-

Si voleu fer una tenda d’indis necessitem: una escala mitjana, un llençol o trossos grans de roba, tisores, velcro autoadhesiu.

01

El més important és trobar un bon tros de roba —un llençol vell seria perfecte—, si no en teniu podeu ajuntar més d’un tros de roba per cobrir cada costat de la tenda.

02

Obriu l’escala i mireu de tapar amb la roba els dos laterals i la part del darrere de l’escala. Quan hagueu comprovat bé les mides, marqueu els punts de l’escala i de la roba on enganxareu els trossos de velcro. Per anar bé han de ser quatre punts de subjecció per tram.

03

Poseu els trossos de velcro a la roba i a l’escala. Si teniu una peça de roba gran que ho cobreixi tot, aneu-la subjectant pels punts del velcro, si no, també podeu retallar els triangles de cada costat.

———————————————————

Per fer-ne una prestatgeria us caldrà una escala de pintor, és a dir que tingui graons pels dos costats de l’escala, taulons de fusta prou llargs perquè sobresurtin pels dos costats de l’escala. Per la part de dalt hauran de ser més curts i de baix més llargs. Cargols i suports metàl·lics en forma d’L.

01

Obriu l’escala i comproveu a on va cada prestatge segons l’allargada.

02

Subjecteu els prestatges de fusta amb el suport metàl·lic i els cargols a cada graó de l’escala.

03

Ja hi podeu col·locar llibres, joguines i tot allò que vulgueu.