Imagine

 

John Lennon i Yoko Ono (text) i Jean Jullien (il·lustració)

 

Flamboyant

 

Imagine (1971) va ser el disc senzill més venut de John Lennon com a solista després de deixar The Beatles. De fet, la revolucionària cançó central, amb el mateix títol, reflecteix la visió de la vida i del món que tenia el cantant anglès, basada en la pau i la unió de tothom, per damunt de fronteres i béns materials. L’editorial Flamboyant ha decidit fer arribar als infants el missatge musicat de Lennon en format imprès, gràcies a un llibre exquisidament il·lustrat pel reconegut dissenyador francès Jean Jullien amb la lletra de la cançó en la versió original, anglesa, i la traducció catalana.

L’àlbum s’arrodoneix amb un breu pròleg exprés de Yoko Ono, companya de Lennon i “coautora” d’Imagine per la seva influència i inspiració de la cançó, que defineix així: “Imagine és una declaració poderosa, escrita amb tot l’amor, per la humanitat i el seu futur.”

PS: El llançament d’Imagine és el 21 de setembre, Dia Internacional de la Pau, i es fa en paral·lel amb un concurs de dibuix dirigit a escoles.