Gus y yo

Per: Laura Bernis

Keith Richards

Il·lustracions: Theodora Richards

Malpaso Ediciones

A partir de 7 anys

Ai, els avis… aquelles persones grans que són d’un altre món i que t’expliquen històries fascinants de llocs desconeguts, que preguntis el que els preguntis ho saben tot, els qui un dia et diran una màxima que t’acompanyarà tota la vida i que et donaran la mà, de tacte suau i delicat, que no et deixarà fins a la fi del món.

No m’estranya que el gran rei del rock’n’roll Keith Richards (ni més ni menys) hagi volgut fer-li, amb aquest llibre, un homenatge al seu avi. La persona que li va fer descobrir la música i l’amor pels instruments. Si no fos per ell, no hauria arribat a ser l’estrella que és avui dia.

Juntament amb la seva filla Theodora Richards, la il·lustradora de l’àlbum, elaboren un llibre ple de records i sensacions de l’època en què l’artista va descobrir el que seria el seu mitjà de vida. Les il·lustracions estan fetes a partir de fotografies originals, pintades amb aquarel·la i una part de collage.

Aquest és un àlbum per a nostàlgics i seguidors de l’artista. I, com no podia faltar, inclou un CD amb el conte narrat per un emotiu Keith Richards i la seva guitarra.